Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/inroosfi/public_html/test-it/templates/clever/index.php on line 101

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/inroosfi/public_html/test-it/templates/clever/index.php on line 101

E -valmennus

Pala-Veera tiimiläistaidot

Isäntäkategoria: E -valmennus Kategoria: Tiimiläistaidot

SUPERTIIMIN RAKENTAMINEN

Miksi supertiimi?

Supertiimin työ on tuloksellisempaa kuin tavallisen tiimin. Supertiimi tekee parempia päätöksiä, joihin henkilöstö sitoutuu voimakkaammin. Supertiimi säästää aikaa ja resursseja. Lisäksi supertiimissä työskentelee tyytyväisempiä ihmisiä kuin tavallisessa tiimissä.

Mikä on supertiimi?

Käänteentekevässä tutkimuksessaan v 2004 psykologi Marcial Losada tutki miksi toiset tiimit saavat hyviä tuloksia ja toiset vain keskenkertaisia tai heikkoja. Tutkimus paljasti että hyvissä tiimeissä on avoimempi, sallivampi ja kunnioittavampi ilmapiiri!

Miten supertiimiksi tullaan?

Meillä kaikilla on kyvyt olla osana supertiimiä. Tämä vaati silti usein kehittämistä sekä tiimin jäseniltä että johdolta.  

Miten saan oman Palan?

Ota meihin yhteyttä  tai soita

Katso Traileri

Lue lisää...

Kokouskone Esimiehelle

Isäntäkategoria: E -valmennus Kategoria: Kokouskone Esimiehelle

Kokouskone pistää puhtia palaveriin

Esimies, kuvittele itsesi kokouksen jälkeen!
Onko sinulla energinen ja tyytyväinen olo? Tuntuuko siltä että aikaa on käytetty hedelmällisesti, jokainen on osallistunut omalla osaamisellaan ja yhteistyö on johtanut uusiin ulottuvuuksiin?    
Kokoukset voivat olla kehittäviä ja voimaannuttavia, tai turhauttavia ja väsyttäviä. On laskettu että tehottomiin kokouksiin voi haaskautua jopa 4 päivää kuukaudesta!

 

Kokouskone – esimiehen älyväline on mukaansa tempaava video verkko-valmennus kokouksia johtavalle esimiehelle. Se antaa tiedot ja taidot toimivien, motivoivien ja mukavien kokousten johtamiseen.

Kun haluat oman koneen ota yhteyttä tai soita.

Kokouskoneen oppimispolulla opit:

Lue lisää...

Anna Palaute

Isäntäkategoria: E -valmennus Kategoria: Palautteen Anto

Palautteenanto-valmennus.

Palautteenanto on esimiehen tärkeimpiä johtamiskeinoja.

Palautteen avulla vahvistat toivottua käyttäytymistä ja autat ei-toivottua käyttäytymistä muuttumaan toimivammaksi. Palaute selkeyttää yhteisiä päämääriä ja ylläpitää työmotivaatiota.

Jokaisella henkilöllä on oikeus saada tietää toimintansa seurauksista. Palaute viestii sen, että hänet on nähty ja että hänen työllään on merkitystä suuremman kokonaisuuden sisällä.

Palaute kertoo palautteen saajasta mutta myös palautteen antajasta.

Eri ihmiset voivat samassa tilanteessa ja samasta asiasta antaa erilaista palautetta, johtuen heidän omista kokemuksistaan. Eri ihmiset voivat reagoida eri tavalla samalle palautteelle.

Anna Palaute on videoverkkovalmennus, johon olemme koonneet kaiken minkä esimies tarvitsee antaakseen toimivaa, eteenpäin vievää palautetta. 

Kun haluat tietää miten, ota yhteyttä tai soita. 

Katso traileri.

Lue lisää...